VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu ikivanhaan veda-viisauteen. Menetelmässä opitaan taiteen 17 prinsiippiä, jotka johdattavat luonnollisesti jokaisen omaan luovuuteen. Tekniikkaa tai tiettyä maalaustapaa kurssilla ei opeteta, vaan jokainen oppii alusta lähtien kuuntelemaan itseään tekemisessä. Maalaaminen muistuttaa meditaatiota siinä, että se lähtee aina tämän hetken kokemisesta. Vedic art -kursseilla opettaja ei ole auktoriteetti eikä töitä arvostella. Jatkokurssivaiheessa opettaja pyrkii auttamaan prosessissa eteenpäin. Myös meditaatio tulee mukaan opetukseen. Vedic art on matka itseen.

REIKI

Opetan perinteistä Usuin reikiä, joka on japanissa uudelleen löydetty luonnollinen energialla hoitamisen menetelmä. Reikin opetuksia ovat nöyryys, kiitollisuus, rehellisyys sekä luottamus ja kaiken elävän kunnioittaminen. Reikissä itsehoito ja siten henkinen matka on pääasia. Toisen hoitaminen voi tulla kuvaan myöhemmin.

Reiki 1 on itsehoitona kehollista meditaatiota ja toiselle tehtävänä hoitona syvällistä, parantavaa läsnäoloa ja vuorovaikutusta. Hinta 160 e/2 pv

Reiki 2 on kaukohoito ja voimakas apu itsensä kanssa työskentelyyn tunnetasolla. Hinta 300e/2pv

Reiki 3 on opettajakurssi, jossa oppilas sitoutuu pidempään (n. 1v.)henkiseen matkaan ja itsensä kohtaamiseen opettajan tuella. Hinta yhdessä tehtävän kurssisuunnitelman mukaan 1200-2800 e.

ELÄMÄNPUU

Elämänpuu on kasvuryhmä, jossa henkisen matkan tukena käytetään meditaatiota ja luovia menetelmiä sekä mielikuvamatkoja ja unityöskentelyä. Kurssi sisältää kokemuksellista opetusta chakra-aurajärjestelmästä . Kurssikokonaisuus on 4 yksittäisen päivän mittainen. Kurssipäivien välissä tehdään kotitehtäviä. Hinta 360e. Uusi ryhmä alkaa syksyllä.

CHAKRA-AURAMENETELMÄ

Chakra-aurahoito on Aila Porkka-Heleniuksen kehittämä energiahoitomenetelmä, jossa tutkitaan ihmisen chakra-aurajärjestelmää ja hoidetaan siinä ilmeneviä epätasapainotiloja energialla. Kurssi on 2-osainen.

1. osa: chakrojen tutkiminen ja hoito, 1 pv 110e

2. osa: auran tutkiminen ja hoito, 1 pv 110 e

 

SUKELLUS ITSEEN -retriitti

Retriittiä ohjaa kanssani psykoterapeutti, reikimaster ja retriittiohjaaja Tuija Kosonen. Siinä yhdistämme energiahoitoja ja maalaamista oman kokemuksen syventämisessä ja voimaantumisessa. Retriitissä kunnioitamme hiljaisuutta, mikä voimistaa itseen sukeltamisen kokemusta.

 

VOIMAPIIRI

Voimapiiri on n. kerran kuukaudessa kokoontuva opetus-, meditaatio- ja hoitoilta, johon voi osallistua, vaikka ei olisi käynyt reikikurssia. Alustan jostakin henkiseen kasvuun liittyvästä aiheesta, ohjaan siihen liittyvän meditaation ja lopuksi teemme jokaiselle lyhyen yhteishoidon. Illan hinta on 20e.

Kurssikalenteri

1. – 2.12. 2018 Vedic art perus- ja jatkokurssi, Kiehinen, Kitee
16.12. 2018  Voimapiiri, Outokumpu Kyykerink. 6,  klo 16.30
12.  13.1. 2019  Reiki 1  -kurssi
9. – 10. 2. 2019  Vedic art perus- ja jatkokurssi, Kiehinen
16. – 17.3. 2019  Sukellus itseen -retriitti, Kiehinen, Kitee
27. – 28.4. 2019  Vedic art perus- ja jatkokurssi, Kiehinen
8. – 12.7. 2019  Vedic art -kesäkurssi

Kysy lisää!